Nice & Johans place

Gryms Dagbok

13 April

 

8v+3

Nu har Grym acklimatiserat sig lite mer, och visar lite mer framfötter. Far omkring som en blådåre imellanåt. Ett tag trodde jag han hade blivit helt galen, men det visade sig att han var bajjenödig, men för mörkrädd för att bajja ute..... Så efter att ha lagt en kabel i vårt sovrum, slocknade han som ett ljus.

 

11 April

8 v

Äntligen dags! Idag fick vi träffa både Gryms mamma och pappa. Båda var små, i alla fall i förhållande till Askur, vilket är bra, jag vill att Grym skall vara mindre och smidigare än Askur. Men ingen av dom är lika snygg som Askur, så där är hanohotad :-)

Resan hem gick bra, och han verkar vara en lugn och trygg valp. Inget gnäll, och han somnade ganska lungt och fin på kvällen.

Askur är väl inte helt lycklig men han vänjer sig väl....

 

28 Mars

Andra besöket hos valparna. Dom är nu 6 v. Det var två tjejer där och gjorde ett litet "valptest" på dom och utvärderade dom en och en. Jag hittade omedelbart en jag gillade. Han hade märkning på örat, och blev alltså kallad örat :-) Dels var han social, sökte sig till folk, dels var han nyfiken, och dels verkade han uthållig och självständig i arbete, enligt de testerna dom gjorde.

 

14 Mars 2009

Första besöket hos Anna på Askelons och alla valparna. Dom är 6 hanar och en tik i kullen. Vi vet inte exakt vilken hane som kommer att bli vår, ännu är dom för små för att se vem som vilket temperament. Men vi kommer att åka dit fler ggr och se om vi inte kan få tjatat oss tillde n vi vill ha, igentligen är vi nr 4 att välja.... Men dom som ör före oss vill ha andra typer än vi så det skall nog kunna ordna sig riktigt bra!

" Älska dina fiender - det kommer att driva dom till vansinne "

Nyheter

Länktips